Laden...

Agenda Ondernemingskamer 30 maart 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 30 maart 2023
Amsterdam, 27 maart 2023

Op donderdag 30 maart 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

  • 09.30 uur: het verzoek van Van der Bij Beheer B.V. (advocaten: mr. A. Woertman) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Mezutec Groep B.V.  en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. M.A.M. Vaessen en mr. C.M.J. Peters, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en drs. G. van Vollenhoven-Eikelenboom AAG  , raden.

  • 13.00 uur: het verzoek van een aantal houders van certificaten van aandelen (advocaat: mr. D.S. Teitler) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Hotel Paal Acht OG B.V.  (advocaat: mr. W. Mollema) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. C.C. Meijer, voorzitter, mr. M.A.M. Vaessen en mr. W.A.H. Melissen, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en drs. G. van Vollenhoven-Eikelenboom AAG  , raden.

  • 15.30 uur: het verzoek van Barcelona Investments N.V. c.s. (advocaten: mr. G. te Winkel, mr. J.R. Berkenbosch en mr. S.C. Pepels) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Vroon Groep B.V.  (advocaten: mr. B.W.G. van der Velden en mr. S. Jansen) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.
    (Let op: deze zaak wordt achter gesloten deuren behandeld).

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. W.A.H. Melissen en mr. C.M.J. Peters, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en drs. G. van Vollenhoven-Eikelenboom AAG  , raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl

Uitspraken