Agenda Ondernemingskamer 30 november 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 30 november 2017
Amsterdam, 21 november 2017

Op donderdag 30 november 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


10.00 uur: het verzoek van Bricorama B.V. c.s. (advocaten: mr. B.W.G. van der Velden, mr. A.R.J. Croiset van Uchelen en mr. T.M. Sweerts ) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van van Intergamma B.V. (advocaten:mr. J. van der Schrieck, mr. H-J. de Kluiver en mr. K. de Vries) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. M.A. Scheltema en drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden.
 
16.00 uur: het verzoek van de Minister van Financiën (advocaat: mr. De Haan) om alle in de schadeloosstellingsprocedure SNS REAAL verschenen partijen te verbieden om aan derden afschrift te verstrekken van en/ of mededeling te doen uit (i) de stukken die zich in de digitale dataroom van de deskundigen bevinden en (ii) het conceptwaarderingsrapport met bijlagen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. M.A. Scheltema en drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden.

10.00 uur: het verzoek van Holding Rijo Goes B.V. (advocaat: mr. B. van Leeuwen ) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van OK Nutripet B.V. (advocaten: mr. J. Oster en mr. J.P.W.M. van Leeuwe) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

13.00 uur: het verzoek van R. Beckers Holding B.V (advocaat: mr. G.C.L. van de Corput) dat strekt tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij Totalplast B.V;

15.30 uur: het verzoek van TCP Publishing Holdco S.à.r.l. (advocaten: mr. G. te Winkel, mr. S. Dijkmans en mr. F. van der Drift ) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Global Publishing Group B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema, voorzitter, mr. M.A. Goslings en mr. P.F.G.T. Hofmeijer, raadsheren, mr. drs. B.M. Prins RA en W. Wind, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten