Laden...

Agenda Ondernemingskamer 30 november 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 30 november 2023
Amsterdam, 24 november 2023

Op donderdag 30 november 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

  • 9.30 uur: het verzoek van M.H.R. 1 Investments Management Ltd. (advocaten: mr. M.A.L.M. Willems en mr. M. van Riet) tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij FM1 Invest Germany B.V. (advocaten: mr. M.W.E. Evers LLM & mr. H.J. ter Meulen LLM) en het aanvullend verzoekschrift van M.H.R. 1 Investments Management Ltd. (advocaten: mr. M. van Riet en mr. D.L.M. van Leeuwen) tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij FM1 Invest Germany B.V. waaronder het ontslag van de door de Ondernemingskamer benoemde bestuurder van FM1 Invest Germany B.V. 

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.P. Wessels, voorzitter, mr. C.C. Meijer en mr. M.A.M. Vaessen, raadsheren, en drs. P.G. Boumeester en mr. drs. G. Boon RA, raden. 

  • 13.00 uur: het verzoek van een aandeelhouder (advocaat: mr. H.W. Prillevitz) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Dentalrules B.V. (advocaat: mr. R.P. van der Vliet) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen; 

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. W.A.H. Melissen, voorzitter, mr. C.C. Meijer en mr. M.A.M. Vaessen, raadsheren, en drs. P.G. Boumeester en mr. drs. G. Boon RA, raden.  

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nlUitspraken