Agenda Ondernemingskamer 31 augustus 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 31 augustus 2017
Amsterdam, 29 augustus 2017

[LET OP: gewijzigde aanvangstijden]

Op donderdag 31 augustus 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


09.00 uur: het verzoek van J-J.P. van Rijn (advocaat: mr. J.B. Maliepaard ) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Huisartsenpraktijk De la Rey B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
11.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van Gezondheidscentrum voor Asielzoekers B.V. (advocaat: mr. A.W.H. Joosten) te oordelen dat Gezondheidscentrum voor Asielzoekers B.V. (advocaten: mr. R.E.M. Vink-Dijkstra en mr. S.E. Bos) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het genomen besluit;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, en prof.dr.mr. F. van der Wel RA en drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden.


De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten