Agenda Ondernemingskamer 31 mei 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 31 mei 2018
Amsterdam, 25 mei 2018

Op donderdag 31 mei 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

 • 10.00 uur: het verzoek van Salman Nissan Holding B.V. (advocaten: mr. B.S. Friedberg en mr. D.H.J. Hooreman) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Museum Hotel B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
   
 • 13.00 uur: het verzoek van J. Hersbach c.s.  (advocaat: mr. D.R.D. van Lenningh) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Stichting Administratiekantoor Hersbach c.s. (advocaat: mr. A.N. Kampherbeek).
   
 • 15.30 uur: het verzoek van Turdus B.V.  (advocaat: mr. B.A. Boer) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Castanje Vermogensbeheer B.V. (advocaat: mr. F.M.A. 't Hart) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

  De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, M.M.M. Tillema en mr. mr. A.J. Wolfs , raadsheren,  prof. dr. mr. F. van der Wel RA en mr. D.E.M. Aleman MBA, raden.

  De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

 

Uitspraken

Meest gelezen berichten