Laden...

Agenda Ondernemingskamer 31 oktober 2019

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 31 oktober 2019
Amsterdam, 28 oktober 2019

Op donderdag 31 oktober 2019 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van D. Beshay Holding B.V.(advocaat: mr. D.A. Evertsz) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van HotShots Amsterdam B.V. (advocaten: mr. M. Heikens, mr. M.J. Kesler en mr. O.J. Hennis) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 13.00 uur: de verzoeken van Chevrayne Management B.V.(advocaten: mr. R.G.J. de Haan, mr. W.M. Smelt en mr. D.H. Tilanus) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van RSW Property B.V. c.s. (advocaten: mr. I.A.J. Deijkers en mr. A. de Buck) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.J. Wolfs, voorzitter, mr. A.W.H. Vink en mr. C.C. Meijer, raadsheren, drs. P.G. Boumeester en mr. drs. G. Boon RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken