Laden...

Agenda Ondernemingskamer 4 april 2024

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 4 april 2024
Amsterdam, 03 april 2024

Op donderdag 4 april 2024 behandelt de Ondernemingskamer twee zaken (onder voorbehoud van wijzigingen).

·         9.30 uur: het verzoek van Marrobel B.V. c.s. (advocaten: mr. B.W. Brouwer en mr. H.R. Pleiter) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid bij Marrobel B.V. en bepaalde voorzieningen te treffen. 
 
·         14.00 uur: het verzoek van de Ondernemingsraad van Albert Heijn e-Commerce (advocaat: mr. L.C.J. Sprengers) om te bepalen dat Albert Heijn Online B.V. (advocaat: mr. J.M. van Slooten) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.
 
De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. M.A.M. Vaessen en mr. A.C. Faber, raadsheren, en drs. M.A. Scheltema en drs. G. van Vollenhoven-Eikelenboom AAG, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl. 


Uitspraken