Agenda Ondernemingskamer 4 januari 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 4 januari 2018
Amsterdam, 23 december 2017

Op donderdag 4 januari 2018 worden ter terechtzitting van
de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Roseboom Holding B.V. (advocaat: mr. J.L.G.M. Verwiel) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken vanTrifier Group of Companies B.V. c.s. (advocaat: mr. A.J. Beljaars-Vink) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 13.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van IWAL Instituten voor Dyslexie B.V. c.s. (advocaat: mr. A.D. Brouwers-Wozniak) om te oordelen dat Lucertis B.V. (advocaat: mr. J.H. Even) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het genomen besluit.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema,voorzitter, mr. M.A. Goslings en mr. A.W.H. Vink, raadsheren, prof. dr. R.A.H. van der Meer RA en drs. M.A. Scheltema, raden.
  
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten