Agenda Ondernemingskamer 5 februari 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 5 februari 2015
Amsterdam, 27 januari 2015

Op donderdag 5 februari 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

10:00 uur: het verzoek van Adrianus Cornelis Stolwerk (advocaat: mr. K.E.H. de Klerk) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Kinderen Stolwerk Onroerend Goed B.V. (advocaat: mr. S.B.M. Tilman) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

  • 13.00 uur: het verzoek van Merlyn Management B.V. c.s. (advocaat: mr. C.F. Mijs) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Cb08 B.V. c.s. (advocaat: mr. A.H.Chr. Heere) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
  • 15:30 uur: het verzoek van de (Gemeenschappelijke)
    Ondernemingsraad Brink’s Nederland B.V. c.s. (advocaten: mrs. S.F.H. Jellinghaus en K.M.J.R. Maessen) om te bepalen dat Brink’s Nederland B.V. c.s. (advocaat: mr. J.P.M. Borsboom) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. M.P. Nieuwe Weme, raadsheren, prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA en prof dr. mr. F. van der Wel RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.
De mogelijkheid bestaat dat de behandeling van een of meer zaken geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

Meest gelezen berichten