Agenda Ondernemingskamer 5 januari 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 5 januari 2017
Amsterdam, 29 december 2016

Op donderdag 5 januari 2017 wordt ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaak behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Sursum Corda Junior B.V. (advocaat: mr. L.C.L. Bults) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Care Group B.V. c.s. (advocaat: mr. F.B.A.M. van Oss) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de Sociale Dienst Veluwerand (advocaten: mr. L.J.M. van Westerlaak en mr. J. de Waard) om te bepalen dat Sociale Dienst Veluwerand (advocaat: mr. A.C.C. Balke) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter,
mr. M.A. Goslings en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren en
prof. dr. R.A.H. van der Meer RA en W. Wind, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten