Agenda Ondernemingskamer 5 juli 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 5 juli 2018
Amsterdam, 29 juni 2018

Op donderdag 5 juli 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 09.30 uur: het verzoek van de Ondernemingsraad hoofdkantoor (advocaat: mr. R.J.M. Hampsink) te verklaren dat ING Bank N.V. (advocaat: mr. J.M. van Slooten) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het bestreden besluit;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en drs. C. Smits-Nusteling, raden.

13.00 uur: comparitie van partijen inzake uitkoopprocedure tussen Interlogic, inc. B.V. (advocaat: mr. J. van der Steenhoven) en Fedwerk B.V. (advocaat: mr. A.C. Kool;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en drs. C. Smits-Nusteling, raden.
 
· 15.30 uur: het verzoek van H.J. Niemeijer-Nijhuis en B.J. Nijhuis (advocaat: mr. J.T. Stekelenburg) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Nijhuis Fabel B.V. (advocaten: mr. P. Roorda en mr. R.N. de Jong) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr.M.M.M. Tillema, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. A.W.H. Vink, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en drs. C. Smits-Nusteling, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten