Agenda Ondernemingskamer 5 oktober 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 5 oktober 2017
Amsterdam, 29 september 2017

Op donderdag 5 oktober 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


10.00 uur: het verzoek van EB Minerals SAS (advocaat: mr. K.S. Guldemond) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Ager B.V. (advocaten:mr. E.K. Ditvoorst en mr. M.A. Rooijakkers) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
13.00 uur: het verzoek van E.H. Baars c.s. (advocaten: mr. M.J.W. van Ingen en mr. M. Franke) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van L. Baars Beheer Sliedrecht B.V. c.s. (advocaten: mr. R.M. Leeuwenburgh en mr. M. Hoogendoorn) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
15.30 uur: het verzoek van J.F.W. van Dam (advocaten: mr. J.B.R. Regouw en mr. W.S. van Dijk) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Maja Investments Oisterwijk B.V. c.s. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.J. Wolfs , raadsheren, en prof. drs. E. Eeftink RA en W. Wind, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten