Agenda Ondernemingskamer 6 april 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 6 april 2017
Amsterdam, 29 maart 2017

Op donderdag 6 april 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

  • 10.00 uur: het verzoek van M. Morauw Holding B.V. (advocaat: mr. O.J. Praamstra) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Roessen en Roessen Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. E.A.H. ten Berge) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen. 
  • 13.00 uur: het verzoek van Byblos B.V. c.s. (advocaat: mr. B. Coskun) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Raboni O.G. B.V. c.s. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen. 
  • 15.00 uur: het verzoek van Danny Esseling B.V. (advocaat: mr. R.M.A. Lensen) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Sequoia B.V. c.s. (advocaat: mr. J. Boogaard) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen. 

    De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar  en mr. M.P. Nieuwe Weme , raadsheren, prof. dr. R.A.H. van der Meer RA en drs. P.G. Boumeester, raden. 

    De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten