Laden...

Agenda Ondernemingskamer 6 juli 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 6 juli 2023
Amsterdam, 29 juni 2023

Op donderdag 6 juli 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

09.30 uur: het verzoek van Momentum Capital B.V. c.s. (advocaten: mr. G.P. Roth en mr. L.B.G. Hillen) onder meer te bevelen om bij Momentum Estate Fund I B.V. (advocaten: mr. J.B.S. Hijink, mr. L. in t’ Veld en mr. L.K. van Dijk) hun jaarrekening over 2021 in te richten en op te maken met bepaalde aanwijzingen. 
Deze zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. C.C. Meijer, voorzitter, mr. W.A.H. Melissen en mr. D. Kingma, raadsheren, en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA en prof. drs. E. Eeftink RA, raden.

13.30 uur: het verzoek van Robroer Beheer B.V. (advocaat: mr. D. Alblas) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Speed Covid Test B.V. (advocaat: mr. A.J.F. Gonesh) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. C.C. Meijer, voorzitter, mr. A.W.H. Vink en mr. D. Kingma, raadsheren, en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA en prof. drs. E. Eeftink RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl. 
Uitspraken