Laden...

Agenda Ondernemingskamer 6 juni 2024

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 6 juni 2024
Amsterdam, 31 mei 2024

Op donderdag 6 juni 2024 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

·       9.30 uur: het verzoek van Sideshore6 B.V. (advocaat: mr. R.E. Gerritsen) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Scotty Technologies B.V);
 
·       13.00 uur: het verzoek van (voormalig) certificaathouders (advocaten: mrs. M.N. van Dam en I. Wassenaar) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Etergo B.V. c.s.;
 
·       15.30 uur: het verzoek van een certificaathouder (advocaat: mr. S.V. Stephenson) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van N.V. Holdifima c.s. (advocaat: mr. Tilman) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.
 
De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. M.A.M. Vaessen, voorzitter, mr. A.P. Wessels en mr. W.A.H. Melissen, raadsheren, en prof. dr. mr. S. ten Have en prof. dr. mr. A.J.C.C.M. Loonen, raden.

Uitspraken