Agenda Ondernemingskamer 6 oktober 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 6 oktober 2016
Amsterdam, 28 september 2016

Op donderdag 6 oktober 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 10.00 uur: het verzoek van mr. P.R. Dekker q.q. in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de nalatenschap van A. de Jong (advocaat: mr. J. van Bekkum) om een aanvullend onderzoek te gelasten en om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van J. de Jong Holding B.V. c.s.  (advocaten: mr. S.M. Marges en mr. J. Wareman) en bepaalde voorzieningen te treffen.

• 13.30 uur: het verzoek van P.Y. Girgis (advocaat: mr. M. Kashyap) om een om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Nieuwendijk Monumenten B.V. (advocaat mr. R.N. de Jong) en bepaalde voorzieningen te treffen.

• 15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de gemeente Woensdrecht (advocaten: mr. S.F.M. Jellinghaus en mr. E.G.M. Huisman) om te bepalen dat de gemeente Woensdrecht (advocaat: mr. G.A. Stouthart) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, prof. dr. mr. van der Wel RA en mr. D.E.M. Aleman MBA, raden. De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.
 

Uitspraken

Meest gelezen berichten