Agenda Ondernemingskamer 7 december 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 7 december 2017
Amsterdam, 01 december 2017

Op donderdag 7 december 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


10.00 uur: het verzoek van Netvalue B.V. c.s. (advocaat: mr. T. Spronk) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Hepta G B.V. (advocaat:mr. D.M. Lamers) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. J.M. de Jongh, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en drs. C. Smits-Nusteling, raden.

13.00 uur: het verzoek van RAB Holding B.V. (advocaten: Y.A. Wehrmeijer en mr. C.M. den Outer ) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van RAB Retail Vastgoed B.V. (advocaat: mr. E.C.N. Sweep) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.A. Goslings en mr. J.M. de Jongh, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en drs. C. Smits-Nusteling, raden.
 
15.30 uur: het verzoek van I. Visser (advocaat: mr. C.P.B. Kroep) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Cosijn & Visser Beheer B.V. c.s. (advocaat: mr. M.J.M. Groen) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink,voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. J.M. de Jongh, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en drs. C. Smits-Nusteling, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten