Agenda Ondernemingskamer 7 januari 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 7 januari 2016
Amsterdam, 06 januari 2016

Op donderdag 7 januari 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van T.P.K. van Schie (advocaat: mr. R.J. Hoff) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van De Lamme Goedzak B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van de Ondernemingsraad van stichting Stichting Amsta (advocaat: mr. A.A.W. Terpstra) om te bepalen dat stichtingStichting Amsta (advocaat: mr. S. de Graaf) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.

· 15.30 uur: het verzoek van Prien Holding B.V. (advocaat: mr. M.H.C. Sinninghe Damsté) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Prien Holding B.V. (advocaat: mr. M.H.C. Sinninghe Damsté) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, prof. dr. mr. F. van der Wel RA en drs. M.A. Scheltema, raden. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten