Agenda Ondernemingskamer 7 juli 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 7 juli 2016
Amsterdam, 29 juni 2016

Op donderdag 7 juli 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


• 10.00 uur: het pleidooi in (het hoger beroep in) de geschillenregeling tussen Haarsma Beleggingen B.V. (advocaat: mr. J.P. Koets) en Orthocenter N.V. (advocaat: mr. E.P. Groenewegen-Caris).

• 13.00 uur verzoek van Massage en Personaltrainingspraktijk Body-Life B.V. c.s. (advocaat: mr. L.E. van Lunteren) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken bij Massage en Opleidingsinstituut van de Bilt & Libosan B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

• 15.30 uur verzoek van Leamington Holdings B.V. (advocaten: mr. W.J.M. van Andel en mr. C.M. Tjoa) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken bij Intrasonics Holding B.V. (advocaat mr. M. Koelemeijer)  en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof. dr. mr. F. van der Wel RA en mr. J.B.M. Streppel, raden.


 

Uitspraken

Meest gelezen berichten