Laden...

Agenda Ondernemingskamer 7 juli 2022

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 7 juli 2022
Amsterdam, 01 juli 2022

Op donderdag 7 juli 2022 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

·     10.00 uur: het verzoek van Kima Ventures SAS (advocaten: mr. A.F.J.A. Leijten, mr. B.J.G. Sap  en mr. K.H.M. de Roo) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Freedom Registry B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
·     13.00 uur: het verzoek van Stichting Ela  (advocaten: mr. M.C. van Rijswijk en mr. J.A.G. de Boer) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Stichting Ela en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen. 

·     15:30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van Medtronic B.V. (advocaat: mr. M.M.J.F. Sijben) te bepalen dat de Medtronic B.V.  (advocaat: mr. I. Swennen) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het bestreden besluit en bepaalde (voorlopige) voorzieningen te treffen. 
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. M.P. Nieuwe Weme raadsheren, en drs. J.S.T. Tiemstra RA en prof. dr. mr. S. ten Have, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Uitspraken