Agenda Ondernemingskamer 7 juni 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 7 juni 2018
Amsterdam, 01 juni 2018

Op donderdag 7 juni 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Sypesteyn Holding B.V. (advocaat: mr. G.A.M. Sieben) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Rohaas B.V. (advocaat: mr. R.C.M. Michielsen)en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: comparitie van partijen in verband met het hoger beroep van R.G.M. Maassen en Beheermaatschappij Arros B.V. (advocaat: mr. R. Kerckhoffs) tegen het vonnis van de rechtbank Limburg (locatie Maastricht) van 6 september 2017 en 4 december 2017 inzake Arnold Maassen Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. Ph.W. Schreurs).

· 15.30 uur: het verzoek van Sugar Mountain B.V. (advocaat: mr. E.M. Sol) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Ouwersloot Kerkhoven Amsterdam B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. A.C. Faber, raadsheren, drs. P.R. Baart en prof. dr. mr. S. ten Have, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten