Laden...

Agenda Ondernemingskamer 7 november 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 7 november 2018
Amsterdam, 02 november 2018

 Op woensdag 7 november 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Holding J. Hanegraaf B.V. (advocaat: mr. L. Hennink) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Purestream Investments B.V. (advocaat: mr. J. van Oijen) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 13.00 uur: het verzoek van M.M.L. Görtzen (advocaten: mr. M. Wolters en mr. M. Hurks) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van S.M.L. Lap B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de gemeente Maastricht (advocaat: L.C.J. Sprengers) te verklaren dat de gemeente Maastricht (advocaat: mr. G.P.F. van Duren) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het bestreden besluit.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, dr. P.M. Verboom en mr. D.E.M. Aleman MBA, raden.

Uitspraken