Laden...

Agenda Ondernemingskamer 7 november 2019

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 7 november 2019
Amsterdam, 04 november 2019

Op donderdag 7 november 2019 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 13.00 uur: het verzoek van Mega Windforce Holding B.V. (advocaten: mr. M.W.E. Evers en mr. J.A.I. Verheul) dat strekt tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij Mega Windforce Holding B.V.; 
 
· 15.30 uur: het verzoek van McKinley Holding B.V. (advocaten: mr. K.S. Guldemond) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Dynasource B.V. (advocaat: mr. O.L.M. Heuts) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. C.C. Meijer, raadsheren, drs. P.G. Boumeester en prof. dr. mr. S. ten Have, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken