Agenda Ondernemingskamer 8 december 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 8 december 2016
Amsterdam, 29 november 2016

Op donderdag 8 december 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van International Business Investments B.V. (advocaat: mr. O.J.W. Reijnders) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Tandartspraktijk Reusel B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van Maartje Nicolien Parlevliet Beheer B.V. (advocaat: mr. J.P. Koets) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van PP Groep Katwijk B.V. c.s. (advocaat: mr. J. Fleming en mr. L.M.H.A.A. Hennekens) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 15.30 uur: het verzoek van D.D. Parlevliet (advocaat: mr. M.C. Schepel) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Diederik Dirk Parlevliet Beheer B.V. c.s. (advocaten: mr. J.P. Koets en mr. M.W.J. Ariëns) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.C. Faber en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. P.R. Baart en W. Wind, raden. De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten