Agenda Ondernemingskamer 8 maart 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 8 maart 2018
Amsterdam, 01 maart 2018

Op donderdag 8 maart 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van J.T. de Jong (advocaat: mr. M.K. ter Horst) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Sturio B.V. (advocaat:mr. W.A.J. Hagen)en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 13:00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de Regionale Eenheid Oost-Brabant (advocaat: mr. R.J.M. Hampsink) te verklaren dat de Politie van de Regionale Eenheid Oost-Brabant (advocaat: mr. R.A.A. Duk) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het bestreden besluit;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink,voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.W.H. Vink, raadsheren, prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA en dr. P.M. Verboom, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten