Agenda Ondernemingskamer 9 februari 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 9 februari 2017
Amsterdam, 02 februari 2017

Op donderdag 9 februari 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van T. Lucas (advocaat: mr. R.J.R.M. de Bok) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Lucas Leeuwenberg B.V. c.s. (advocaten: mr. F. Peters en mr. M.D. Hazenberg) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van O.F. Scholten c.s. (advocaat: mr. J.A. Meijer) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Kempenaer Holding II B.V. c.s. (advocaten: mr. M.C. van Rijswijk en E.J.H. Zandbergen) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 15.30 uur: het verzoek van Kiela Beheer B.V. (advocaten: mr. J.P.M. Borsboom en C.F.W.A. Hamm ) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van New Company Investments Holding B.V. c.s. . (advocaat: mr. K.C. Mensink) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, raadsheren en prof. drs. E. Eeftink RA en drs. C. Smits-Nusteling, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten