Agenda Ondernemingskamer 9 juni 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 9 juni 2016
Amsterdam, 01 juni 2016

Op donderdag 9 juni 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur verzoek van De cliëntenraad bij de Stichting Stichting Zorgorganisatie Niko (advocaat: K.D. Meersma) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken bij Stichting Zorgorganisatie NIKO (advocaat: mr. O.J. Rote-de Vries).

· 13.00 uur verzoek van Soops Investments B.V. (advocaten: J.W. de Groot, mr. M.V.A. Heuten en mr. H.M.E. van Baren) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken bij Fund for Energy, Innovation, Sustainability and Technology N.V. c.s.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, prof.dr. M.N. Hoogendoorn RA en drs. M.A. Scheltema, raden. In de zaak van 13.00 uur zal mr. M.M.M. Tillema worden vervangen door mr. A.J. Wolfs.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten