Laden...

Agenda Ondernemingskamer 9 maart 2022

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 9 maart 2022
Amsterdam, 04 maart 2022

Op woensdag 9 maart 2022 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de   volgende zaken behandeld:

10.00 uur: de mondelinge behandeling in de uitkoopprocedure M. Boonstra Beheer B.V.;

13.00 uur: het verzoek van Carbo Consultancy Management en LVX Management B.V.  (advocaat: mr. J.B. Gubbels) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Infra+ B.V. (mr. A.N. Kampherbeek) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

15.30 uur: het verzoek van Petra de Jong Beheer B.V. en Zigzag Beheer B.V.  (advocaat: mr. M. van Schoonhoven) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Zigzag Beheer B.V. en Zigzagzorg B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld:  mr. A.J. Wolfs, voorzitter, mr. J.M. de Jongh en mr. G.C.C. Lewin, raadsheren, en drs. P.G. Boumeester en mr. D.E.M. Aleman MBA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. 


Uitspraken