Agenda ondernemingskamer 10 september 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 10 september 2015
Amsterdam, 03 september 2015

Op donderdag 10 september 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 10.00 uur: het verzoek van Axe B.V. (advocaat: mr. A. Aaryf) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Peaxe B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen. 
• 13.00 uur: het verzoek van Enri Holding Ltd. (advocaat: mr. L.S. van Meurs) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Envido B.V. c.s. en bepaalde voorzieningen te treffen.
• 15.30 uur: het verzoek van R. Versteeg Beheer B.V. (advocaat: mr. A.H.Chr. Heere) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Next Level Systems B.V. en bepaalde voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, en prof. dr. R.A.H. van der Meer RA en drs. C. Smits-Nusteling, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.
 

Uitspraken

Meest gelezen berichten