Agenda ondernemingskamer 12 maart 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 12 maart 2015
Amsterdam, 02 maart 2015

Op donderdag 12 maart 2015 worden ter terechtzitting van de ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

  • 09:00 uur: het hoger beroep van Eneco Holding N.V. (advocaten: mrs. A.R.J. Croiset van Uchelen, C.E. Honée en W.M. Smelt) van de beschikking van 30 september 2014 van de Rechtbank Rotterdam inzake het verzet van Pergen V.O.F. c.s. (advocaten: mrs. T.R.B. Greve en H.N. Schelhaas) tegen het voornemen van Eneco Holding N.V. tot beëindiging van de overblijvende aansprakelijkheid voor de schulden voortvloeiende uit rechtshandelingen van EP Trade Support B.V.
  • 13:00 uur: het verzoek van Holtkamp Beleggingen en Beheer B.V. c.s. (advocaat: mr. T.J. Teggelaar) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Wikkelbok B.V. c.s. (advocaat: mr. Ph.W. Schreurs) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, en H. de Munnik en drs. P.G. Boumeester, raden.

De terechtzittingen van de ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Meest gelezen berichten