Agenda ondernemingskamer 15 oktober 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 15 oktober 2015
Amsterdam, 06 oktober 2015

Op donderdag 15 oktober 2015 worden ter terechtzitting van de ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 10.00 uur: het verzoek van PMVG Holding B.V. (advocaat: mr. R. Wolters) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Capneuf 2.0 B.V. c.s. (advocaat: mr. U. Aloni) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

• 13.00 uur: het verzoek van DR Groep B.V. c.s. (advocaat: mr. M.A. van Haelst) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van XRC Connect B.V. c.s. (advocaat: mr. J. Oerlemans) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
• 15.30 uur: het verzoek van F.H. Schreve (advocaat mr. R. Loosen) dat strekt tot het treffen van nadere onmiddellijke voorzieningen bij ZED+ B.V. (advocaat: mr. H.A. de Savornin Lohman).
 
De ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, en drs. P.R. Baart en prof. dr. R.A.H. van der Meer RA, raden. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.
 
De terechtzittingen van de ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten