Agenda ondernemingskamer 17 december 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 17 december 2015
Amsterdam, 09 december 2015

Op donderdag 17 december 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Theco Foods Zoetermeer Beheer B.V. (advocaat: mr. M.J.W. Hoek) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van All Works International B.V. (advocaat: mr. M.P.P. van Buuren) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van Eshuis Beheer B.V. (advocaten: mr. S.C.M. van Thiel en mr. H.J. ter Meulen) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Eshuis Beheer B.V. c.s. (advocaat: mr. H.P. Plas) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 15.00 uur: het verzoek van 2theloo Holding B.V. (advocaten: mr. M.W.E. Evers en mr. D.R. de Breij) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van 2theloo Holding B.V. (advocaten: mr. M.W.E. Evers en mr. D.R. de Breij) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. M.P. Nieuwe Weme, raadsheren, drs. P.R. Baart en dr. P.M. Verboom, raden. voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.

De rechtszittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten