Agenda ondernemingskamer 17 september 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 17 september 2015
Amsterdam, 09 september 2015
Op donderdag 17 september 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 10.00 uur: het verzoek van Kinta C.V. c.s.  (advocaat: mr. S.N. Vlaar) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Coöperatie Trends-in-Center-Aalsmeer (TICA) U.A. (advocaten: mrs. B.W. Brouwer en P. Holthuis) en bepaalde voorzieningen te treffen.
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, en drs. P.R. Baart en H. de Munnik, raden.
• 14.00 uur: het verzoek van de heer R.M. Craver (advocaat: mr. P.D. Olden) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Deux Ex Machina (D.E.M.) B.V. (advocaten: mrs. W.P. Wijers en I. Wassenaar)  en bepaalde voorzieningen te treffen.
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.C. Faber en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, en drs. P.R. Baart en H. de Munnik, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten