Agenda ondernemingskamer 18 juni 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 18 juni 2015
Amsterdam, 09 juni 2015

Op donderdag 18 juni 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 10.00 uur: het verzoek van C.J.M. Kuijpers (advocaat: mr. M.C.V. Dornstedt) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van J.W.M. Kuijpers Beheer & Management B.V. (advocaat: mr. R.F.D. Keuning) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. drs. J. den Boer en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, en mr. drs. B.M. Prins RA en prof. dr. mr. F. van der Wel RA, raden.
• 13:00 uur: het verzoek van de Ondernemingsraad van Martinair Holland N.V.  (advocaat: mr. P.T. Sick) om te bepalen dat Martinair Holland N.V. en Koninklijke Luchtvaart Maatschappij N.V. (advocaat: mr. E. Knipschild en mr. P.G. Vestering) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. drs. J. den Boer en mr. G.C. Makkink, raadsheren, en mr. drs. B.M. Prins RA en prof. dr. mr. F. van der Wel RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten