Agenda ondernemingskamer 19 februari 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 19 februari 2015
Amsterdam, 10 februari 2015

Op donderdag 19 februari 2015 worden ter terechtzitting van de ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

  • 09:00 uur: het verzoek van Vereniging VEB NCVB (VEB) c.s. (advocaten: mrs. P.J. van der Korst en J. van Bekkum) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van SNS Reaal N.V., SNS Bank N.V. (advocaten: mrs. H.J. de Kluiver en T. Bird) en Propertize B.V. (advocaten: mrs. P.W.A Goes en M.B. Krestin).
  • 15:00 uur: het verzoek van J.H. van der Wel Holding B.V. (advocaat: mr. J.J.H. Budé) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Rijk aan Zonen B.V. c.s. (advocaat: mr. M.J. van Paridon) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. P. Ingelse, voorzitter, mr. A.C Faber en mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, raadsheren, H. de Munnik en drs. P.G. Boumeester, raden. Voor de zaak om 15:00 uur wordt drs. P.G. Boumeester vervangen door mr. drs. B.M. Prins RA.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Meest gelezen berichten