Agenda ondernemingskamer 19 maart 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 19 maart 2015
Amsterdam, 10 maart 2015

Op donderdag 19 maart 2015 worden ter terechtzitting van de ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

  • 10:00 uur: het verzoek van DiMari BroDrie B.V. (advocaat: mr. H.P.M. van Woensel) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Online Results B.V. (advocaat: mr. J. Brakke) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
  • 13:00 uur: het verzoek van Th.P.K. van Schie (advocaat: mr. R.J. Hoff) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van De Lamme Goedzak B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
  • 15.30 uur: het verzoek van de Ondernemingsraad van Canon Europa N.V. (advocaat: mr. J.J.M. van Mierlo) om te bepalen dat Canon Europa N.V. (advocaat: mr. P.A. Nabben) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.

De ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. G.C. Makkink en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, drs. P.R. Baart en drs. J.B.M. Streppel, raden.

De terechtzittingen van de ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Meest gelezen berichten