Agenda ondernemingskamer 19 november 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 19 november 2015
Amsterdam, 10 november 2015

Op donderdag 19 november 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld: 

• 10.00 uur: het verzoek van A.I. Baranov (advocaten: mr. F.M. Peters en mr. M.D. Hazenberg) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Leaderland TTM B.V. c.s. .
• 14.00 uur: het verzoek van Th.W.M. Assou van der Putten c.s. (advocaten: mr. R.C. de Mol en mr. M.H.J. van Rest) dat strekt tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij Phanos Reit N.V. c.s. (advocaten: mr. J.H. Lemstra en mr. M.N. van Dam).
• 15.30 uur: het verzoek van Pricaspian Development Corporation  (advocaat: mr. H. Loonstein) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Shell Nederland B.V. (advocaat: mr. H.J. de Kluiver).
 
De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, en G.A. Cremers en dr. P.M. Verboom, raden. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten