Agenda ondernemingskamer 2 juli 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 2 juli 2015
Amsterdam, 25 juni 2015

• 10.00 uur: het verzoek van Ocat Consulting B.V. (advocaat: mr. E. Baghery Ziabari) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van ABP Dynamics B.V. (advocaat: mr. J.F.M. Heuvelmans) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

• 13:00 uur: het verzoek van I.A. Borodavko (advocaten: mrs. J.A. Meijer en K. ter Hart) om de onderzoekers te ontheffen uit diens bevoegdheden en nieuwe onderzoekers te benoemen voor een hernieuwd onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Leaderland TTM B.V. (advocaten: mrs. E.M. Soerjatin en M.C. Leijten)

• 15:30 uur: het verzoek van Erwo Holding B.V. (advocaten: mrs. M.W.E. Evers en J.L.M. Wonders) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Schoenaker Holding B.V. c.s. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
Voor de zaken van 10.00 uur en 15.30 uur zal de Ondernemingskamer - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. M.P. Nieuwe Weme en mr. Harinxma thoe Slooten, raadsheren, G.A. Cremers en drs. M.A. Scheltema, raden.

Voor de zaak van 13.00 uur zal de Ondernemingskamer  - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.C. Faber en mr. A.M.L. Broekhijsen-Molenaar, raadsheren, G.A. Cremers en drs. M.A. Scheltema, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten