Agenda ondernemingskamer 21 mei 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 21 mei 2015
Amsterdam, 13 mei 2015

Op donderdag 21 mei 2015 wordt ter terechtzitting van de ondernemingskamer de volgende zaak behandeld: 

• 09.00 uur: het verzoek van Leanpro B.V. (advocaten: mr. I. Wassenaar en mr. M.N. van Dam) dat strekt tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij Proov Holding B.V. c.s.
• 10.30 uur: het verzoek van Overbeek Holding B.V.  (advocaat: mrs. C. Borstlap en H.P. Plas) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Eshuis Holding B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
• 13.00 uur: het verzoek van Lightco Holding Inc.  (advocaat: mr. S.C.M. van Thiel) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Suncycle Holding N.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
• 15.00 uur: het verzoek van E.P. van L00 c.s.  (advocaat: mr. G.T.J. Hoff) dat strekt tot het te treffen bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Oldenhoeck B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.C. Faber en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, prof. dr. R.A.H. van der Meer RA en drs. J.B.M. Streppel, raden.
 
De terechtzittingen van de ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten