Agenda ondernemingskamer 22 oktober 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 22 oktober 2015
Amsterdam, 13 oktober 2015

Op donderdag 22 oktober 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld: 

• 10.00 uur: het verzoek van Koss Management B.V. c.s.  (advocaat: mr. B.J.H. Kesnich) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van M.C. Matser Management B.V. (advocaat: mr. A.P. van Oosten) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
• 13.00 uur: het verzoek van Rasker Travel Holding B.V.  (advocaat: mr. E.A. Brat) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Strara Vastgoed B.V. c.s. (advocaat: mr. W. van der Meer de Walcheren) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
• 15.30 uur: het verzoek van de Ondernemingsraad van MET GGZ (advocaat: mr. I.A.P.M. van de Pas) om te bepalen dat Stichting MET GGZ (advocaat: mr. E.V. de Graaff) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.
 
De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema, voorzitter, mr. A.C. Faber en mr. J.G. Sijmons, raadsheren, en prof. dr. mr. van der Wel RA en drs. J.B.M. Streppel, raden. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten