Agenda ondernemingskamer 23 juli 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 23 juli 2015
Amsterdam, 16 juli 2015
• 10.00 uur: het verzoek van Martin Derks Holding Beheer B.V. (advocaat: mr. J. Schröder) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Devenij B.V. c.s. (advocaat: mr. J. Hellendoorn) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
• 13.00 uur: het verzoek van Spala Investments N.V. c.s. (advocaten: mr. J.F. Ouwehand en mr. D.J.F.F.M. Duynstee) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Teka B.V. (advocaat: mr. J.W. de Groot) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. G.C. Makkink en mr. drs. J. den Boer, raadsheren, en G.A. Cremers en drs. P.G. Boumeester, raden.
 
De terechtzittingen van de ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten