Agenda ondernemingskamer 24 september 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 24 september 2015
Amsterdam, 16 september 2015

Op donderdag 24 september 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 10.00 uur: het verzoek van G.H. Fuhler Beheer B.V.  (advocaat: mr. W.P. den Hertog) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Fuhler Beheer B.V. c.s. (advocaten: mrs. A. Haan en mr. J. Groot) en bepaalde voorzieningen te treffen.
• 13.00 uur: het verzoek van H.P.L. Metals B.V. (advocaat: mr. A.A.H.J. Huizing) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Delco Recycling B.V. (advocaat: mr. W.H.A.M. van den Muijsenbergh) en bepaalde voorzieningen te treffen.
• 15.30 uur: het verzoek van ondernemingsraad van Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid  (advocaat: mr. L.C.J. Sprengers) om te oordelen dat de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (advocaat: mr. M.B. de Witte-van den Haak) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het besluit.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, en G.A. Cremers en mr. drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten