Agenda ondernemingskamer 26 februari 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 26 februari 2015
Amsterdam, 17 februari 2015

Op donderdag 26 februari 2015 worden ter terechtzitting van de ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

10:00 uur: het verzoek van Arkelhof Investments B.V. (advocaat: mr.
J.C.J. Wouters) te bevelen om bij New Store Europe B.V. c.s. haar jaarrekening over 2011 in te richten en op te maken met bepaalde aanwijzingen. Deze zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.

  • 13:00 uur: het verzoek van Croppings Participaties B.V. (advocaat: mr. T.A.A.J.M. Weierink) te bevelen om bij Fruitmasters Expressive Research B.V. ( advocaat: mr. R.A. Subnel) haar jaarrekening over 2013 in te richten en op te maken met bepaalde aanwijzingen. Deze zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.
  • 15:30 uur: het verzoek van Mosmans Holding B.V. (advocaat: mr. T.J. Teggelaar) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Jansma & Mosmans Beheer B.V. c.s. (advocaat: mr. C.W. van der Zee) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C Faber voorzitter, mr. G.C. Makkink en mr. M.A. Goslings, raadsheren, H. de Munnik en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA, raden.

De terechtzittingen van de ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Meest gelezen berichten