Agenda ondernemingskamer 27 augustus 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 27 augustus 2015
Amsterdam, 18 augustus 2015

Op donderdag 27 augustus 2015 worden ter terechtzitting van de ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 10.00 uur: het verzoek van Biover II BVBA (advocaten: mr. M.E. Coenraads en mr. B. Stevens) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van QAD III Investments Coöperatief U.A. (advocaten: mr. H.F. van Druten, mr. J. van Veen en mr. C.N. van Dooren) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen. 
• 13:00 uur: de gezamenlijke behandeling van de verzoeken van Tempelman Beheer B.V.  (advocaat: mr. H.P. Plas) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van A. Kwint Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. W.F.W. Timmer) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen en tevens te bevelen om de jaarrekeningen van A. Kwint Holding B.V. c.s. over 2013-2014 in te richten en op te maken met bepaalde aanwijzingen. De jaarrekeningzaak wordt achter gesloten deuren behandeld.
 
De ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, en H. de Munnik en mr. drs. B.M. Prins RA, raden.
 
De terechtzittingen van de ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten