Agenda ondernemingskamer 28 mei 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 28 mei 2015
Amsterdam, 19 mei 2015

Op donderdag 28 mei 2015 worden ter terechtzitting van de ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 10.00 uur: het verzoek van E.H. van den Bor (advocaat: mr. O.J. Praamstra) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Vikariën B.V. (advocaat: mr. H.P. van der Veen) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
• 13.00 uur: het verzoek van het College van Bestuur van de Stichting Palludara (advocaat: mr. W. Lindeboom) om o.a. de uitspraak van de Landelijke Commissie voor Geschillen WMS van 19 februari 2015 te vernietigen.
• 15.00 uur: het verzoek van het College van Bestuur van de Stichting Fidarda (advocaat: mr. W. Lindeboom) om o.a. de uitspraak van de Landelijke Commissie voor Geschillen WMS te vernietigen.
 
De ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. G.J. Visser, raadsheren, G.A. Cremers en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA, raden.
 
De terechtzittingen van de ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten