Agenda ondernemingskamer 29 oktober 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 29 oktober 2015
Amsterdam, 20 oktober 2015

Op donderdag 29 oktober 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 10.00 uur: het verzoek van Croppings Participaties B.V. (advocaat: mr. G.A. van Meeteren) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Fruitmasters Expressive Research B.V. in Liquidatie (advocaat: mr. R.A. Subnel).

• 13.00 uur: het verzoek van J.P.M. Höcker c.s. (advocaat: mr. P.J.Ph. Dietz de Loos) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Höcker Vastgoed B.V. (advocaat: mr. J. Koekkoek) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
• 15.30 uur: het verzoek van Bekkevos Beheer B.V. (advocaat: mr. C.P.B. Kroep) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Kolkman Business Administration B.V. (advocaat: mr. F. Kolkman) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mrs. A.C. Faber, voorzitter,  A.J. Wolfs en G.M. ter Huurne, raadsheren, en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA en drs. P.G. Bouwmeester, raden. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. 

Uitspraken

Meest gelezen berichten