Agenda ondernemingskamer 3 september 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 3 september 2015
Amsterdam, 25 augustus 2015

Op donderdag 3 september 2015 worden ter terechtzitting van de ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 10.00 uur: het verzoek van M. Toussaint c.s. (advocaat: mr. M.W. Renzen) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van IE Funds II B.V. (advocaat: mr. D.J. Pijl) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen. 
• 13.00 uur: het verzoek van J.E.A. Keij c.s. (advocaat: mr. P.R. Klaver) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Metrical Beheer B.V. c.s. en bepaalde voorzieningen te  treffen (advocaat mr. P.P.J. van der Rijt).
• 15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de Gemeente Diemen (advocaat: mr. L.J.M. van Westerlaak) om te bepalen dat Gemeente Diemen (advocaat: mr. M.J.J. Rutten) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.
 
De ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, en prof. dr. mr. F. van der Wel RA en drs. M.A. Scheltema, raden.

De terechtzittingen van de ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten