Agenda ondernemingskamer 30 april 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 30 april 2015
Amsterdam, 22 april 2015
• 10.00 uur: het verzoek van Thrinon Invest B.V. (advocaat: mr. H.P. Plas) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Bedrijven- en Kantorencentrum Lansinkveste B.V. c.s. (advocaat: mr. R.S. van der Spek) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
• 13.00 uur: het verzoek van Kygi Holding B.V. (advocaat: mr. D.D.M. Xanthopoulos) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Pertuno B.V. c.s. (advocaat: mr. D. van Hijkoop) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
• 15.30 uur: het verzoek van E.J. Dijkstra Beheer B.V. (advocaat: mr. H.P. Plas) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Pharma Feed Hygiene Solution B.V. c.s. (advocaat: mr. H.C.W. Geffroy) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. P. Ingelse, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. G.C. Makkink, raadsheren, H. de Munnik en drs. J. van den Belt, raden. 

De terechtzittingen van de ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten