Agenda Ondernemingskamer 31 maart 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 31 maart 2016
Amsterdam, 23 maart 2016

Op donderdag 31 maart 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

- 10.00 uur: het verzoek tot behandeling met gesloten deuren van het ontheffingsverzoek van prof. mr. Van den Hoek alsmede de (aanvullende) (tegen)verzoeken van R.M. Craver (advocaten: mrs. P.D. Olden en B.F.L.M. Schim), STAK (advocaat: mr. W.E. Pors) en Deus ex Machina (DEM) B.V. (advocaten: mrs. W.P. Wijers en I. Wassenaar) tot het treffen/wijzigen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij Deus ex Machina (DEM) B.V. Aansluitend: de behandeling van deze verzoeken, al dan niet met gesloten deuren.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen – Molenaar, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. G.J. Visser, raadsheren, prof. dr. mr. F. van der Wel en dr. P.G. Boumeester, raden.

- 13.00 uur: het (deels voorwaardelijk) verzoek van International Mineral Resources B.V. (advocaten: mrs. W.P. Wijers en M.N. van Dam) tot beeindiging van het bevolen onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Cunico Resourses N.V. (advocaten: mrs. Ch.E. Honée en A.R.J. Croiset van Uchelen) en het opheffen van getroffen onmiddellijke voorzieningen.

- 15.30 uur: het verzoek van N.A. Zaky (advocaat: mr. J.J. Degenaar) tot wijziging/aanvulling van de door de Ondernemingskamer bij beschikking van 1 oktober 2014 getroffen onmiddellijke voorziening(en).

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, drs. P.R. Baart en drs. J. van den Belt, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten