Agenda ondernemingskamer 4 februari 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda ondernemingskamer 4 februari 2016
Amsterdam, 27 januari 2016

Op donderdag 4 februari 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 13.00 uur: het verzoek van Depa Participaties B.V. (advocaat: mr. M.H.C. Sinninghe Damsté) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en gang van zaken van Echoput Beheer B.V. (advocaat: mr. S.P: Kamerbeek) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad (advocaat: mr. J.J.M. van Mierlo) om te bepalen dat MC Slotervaart B.V. (advocaat: mr. L.S. van Dis) in redelijkheid niet heeft kunnen komen tot zijn besluit.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. A.C. Faber en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. P.R. Baart en drs. J. van den Belt, raden. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamerzijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten